Vikariebanken® för Personlig assistans
Bild

Vikariebanken för Personlig assistans är en webbtjänst för tillsättning av korttidsvikarier. Som timanställd i Vikariebanken ska du ha möjlighet att vikariera från några timmar upp till en längre period. Verksamheten bokar utifrån behov in vikarier både med kort varsel och med längre framföhållning. Som vikarie anger du själv när du vill vara tillgänglig för arbete och du behöver inte vara tillgänglig varje dag. I din kalender i Vikariebanken får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider via din dator eller mobiltelefon.

Arbetet som personlig assistent utgår från Lagen om stöd och service (LSS) och utförs med grund i Malmö stads LSS-plan som finns att läsa på följande länk.

All verksamhet i Malmö stad bygger på hög kompetens, arbetsglädje och serviceanda. Som anställd i Malmö Stad ska du ha en positiv människosyn, visa respekt och vara lyhörd för malmöbornas behov. Ärlighet, förtroende och ödmjukhet är en bra grund för goda relationer.

Intresseanmälan

Du som är intresserad av att arbeta hos oss gör din ansökan via följande länk:

http://www.aditrorecruit.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=3100ADE0-7A72-426D-934E-9172EC0BA71E&guidGroup=60c7be30-8f09-4871-a871-b9c78a4513d0


Mobilapplikation

Om du arbetar som vikarie i Vikariebanken® kan du använda vår mobilapplikation.

Android app on Google PlayiOS app on App Store

Kontaktpersoner


vikariebanken.persass@malmo.se